Den nye trioBike ladcykel serie - Top-moderne ladcykler

trioBike ladcykel – Børnefamiliens bedste ven?

Med designet af den nye, forenklede trioBike ladcykel satte vi som mål at skabe markedets bedste ladcykel for børnefamilier i byen. Intet mindre.

trioBike mono ladcykel i København

Den nye trioBike ladcykel er blevet forbedret på en lang række punkter:

trioBike er testet af forbrugerstyrelsen og opfylder alle krav i DS/EN 1888:2003 – dette er din sikkerhed for at cyklen trygt kan anvendes til dit barn

– Forbedret kørestilling

– Øget stabilitet

– Enklere design

– Ingen phthalater eller skadelige kemikalier

– Større brugervenlighed

– 1296 farvekombinationer

 

Modeller

– Ny trioBike Mono – Suveræn ladcykel til transport af børn

– Ny trioBike Mono E el ladcykel med Bionx elmotor – Ekstra power på cykelstien

– Ny trioBike Mono S (20 gear) – Ladcykel i racerudgave

– Ny trioBike Boxter – Ekstra plads, 4 børn, indkøbsposer og pakkenelliker

– Ny trioBike Boxter E el ladcykel med Bionx elmotor – Ekstra power på cykelstien

– Ny trioBike Cargo – Vores første tohjulet ladcykel

 

Her er historien om tilblivelsen af den Ny trioBike

trioBike 2.0 -En helt ny cykel til alle familiens behov.

trioBike ladcykel i skoven

Af Sammy Eisinger
Jeg startede trioBike i 2003 med en vision om at lave en ladcykel, hvor det skulle være muligt at hægte ladet af ved børnehaven og fortsætte på en ‘almindelig’ cykel til arbejde og vice versa.

Alle jeg talte med, fra cykelhandlere til forretningsfolk til almindelige cyklister, sagde at konceptet var genialt. Det var det også. På papiret. Men desværre viste løsningen sig at være knap så praktisk i hverdagen som (min Cherry Coke oplevelse). Kun de færreste kunder brugte cyklens tredelte muligheder, og funktionaliteten med at kunne lave cyklen om, gik på visse punkter ud over trioBiken’s ellers gode køreegenskaber.

Så i 2010 besluttede jeg mig for at genopfinde trioBike ladcyklen med udgangspunkt i børnefamiliernes daglige transportbehov i stedet for en bestemt funktion. Jeg lyttede til kunderne og markedet og stillede en masse kritiske spørgsmål: Skal en god ladcykel primært være en let og manøvredygtig cykel, en stabil cykel, eller en funktionel cykel? Skal den primært bruges til børnetransport eller til indkøb eller begge dele? Hvad var kunderne glade for ved deres nuværende ladcykel, og hvad var de mindre glade for?

Forsynet med en masse svar og erfaringer gik jeg med mine designere tilbage til tegnebrættet. Vi designede, ikke bare én ladcykel, men en serie af ladcykler, der tilsammen imødekommer stort set ethvert behov børnefamilier har for at komme gennem byen nemt, sikkert og smart.

Resultatet er en ny generation af trioBikes. – Ladcykler der ikke kan laves om, men som kan skræddersys til stort set ethvert behov. Og som er den letteste, sikreste og mest brugervenlige serie ladcykler på markedet.

Men intet taler lige så godt for ladcyklerne, som at prøve dem selv. Så kom ned i vores showroom i Nyropsgade i Købehavn eller besøg en af forhandlerne og få en tur på en ladcykel fra trioBike.

Som noget nyt tilbyder vi også, at du kan låne en trioBike Mono ladcykel kvit og frit i 48 timer og gøre dig dine egne erfaringer – en trioBike bliver kun bedre af at blive afprøvet i hverdagen!

Book en tid på telefon 3670 0070 eller send os en mail på: info@triobike.dk

Følg trioBike ladcykler på de sociale medier:

trioBike Facebookbuttoninstagram_zpsuvxqn0httrioBike Google+

Create a new list