FAQ – trioBike ladcykel

Er trioBike bredere end andre ladcykler?
Nej. Alle ladcykler har en sporvidde (afstanden mellem de 2 forhjul) på ca. 90 cm. Det har en trioBike også. 90 cm er et godt kompromis, da det giver stabile og manøvredygtige køreegenskaber og samtidig også plads til 2 børn og indkøb. Gør man ladcyklens sporvidde mindre, bliver den for ustabil og har tendens til at tippe, når man drejer.

 

Har en trioBike specialdele?
Nej. Alle komponenter er lavet af standarddele, så uanset hvor i verden du er, kan en uddannet mekaniker servicere og reparere ladcyklen.

 

Er en trioBike ladcykel dyr?
Når du køber en trioBike, får du en sikkerhedsgodkendt ladcykel i høj kvalitet med lang holdbarhed, en lille værkstedregning samt en høj gensalgsværdi. Prisen på en ladcykel varierer fra de forskellige producenter, men en trioBike er ikke dyrere end andre kvalitetsladcykler. Direkte sammenlignet.

 

Hvad er forskellen på en trioBike V2 (den oprindelige) og en trioBike mono?
Cyklerne er meget forskellige. Med V2 modellen kunne man skille cykel fra lad, mens den Ny trioBike mono er en permanent 3 hjulet ladcykel. Næsten alle familier kan klare sig med en permanent 3 hjulet ladcykel. Mono modellen er den letteste på markedet, har nogle rigtige gode køreegenskaber og er ca. 6.000 kr. billigere end V2 modellen. Ca. 95 % af vores kunder foretrækker Mono modellen.

 

Er en hvid cykel nem at holde?
Ja. Faktisk er den forbløffende nem at holde. Selve ladet er lavet af en plast, som er gennemfarvet. Ridser og mærker er derfor svære at se og gør vores ladcykel let at holde.

 

Hvor bliver trioBike lavet?
Ca. halvdelen af cyklen bliver produceret i Danmark. Det drejer sig om kasse, sæder, seler, kaleche, bøjler og beslag. Selve cyklen bliver lavet på vores fabrik i Taiwan. Taiwan er det førende land i verden, når det kommer til aluminiumscykler af høj kvalitet. Der er f.eks. ingen fabrikker i Europa som kan lave aluminiumsstel.

 

Falmer kalecherne?
Nej. Vores kalecher falmer ikke. Hver enkel kaleche bliver håndsyet efter bestilling af vores kalechemager i Nyborg og er lavet i et særlig UV beskyttet materiale.

 

Kan man få leveret en trioBike ladcykel hjemme?
Ja. Vi kan levere cyklen færdigsamlet på din hjemmeadresse. Ladcyklen bliver først bygget, derefter testet og tjekket før den bliver leveret hjem til dig 100 % klar til brug. Prisen er DKK 850 kr.. Der kan dog forekomme tillæg på leveringer til øer.

Create a new list